Gimme Food on Flights

Salam..

Cuba lagi walaupun kadang2 dah buat ikut syarat masih tak dapat. Terima kasih kak ina kl atas dorongan akak..hehe. Moga-moga kali ni dapatlah. Dahla season 2 dah nak habis ni kan? Lepas ni dah takde dah.

Makan.

Lumrah hidup manusia untuk makan. Walaupun seringkali kita dengar ungkapan 'hidup untuk makan' ke atau 'makan untuk hidup?' , makan tetap tak boleh dinafikan kepentingannya untuk kelangsungan hidup. Hehe. Tak makan tenaga kurang maaa. Tapi kalau puasa tetap bertenaga gitu!

Jadi walaupun ke mana saja kita pergi, kita akan mencari makanan kan? Dan sebab itulah tauke restoran kebanyakannya menggunakan kereta besar . Berniaga makan ni banyak untung woo kalau rezeki tu murah.

Walaupun kita tengah menaiki kapal terbang MAS untuk ke Rusia mahupun Togo, kita akan mencari makanan. hehe..Yang penting MAS perlu menyediakan makanan yang halal untuk orang Islam! MAS perlu peka sangat tentang hal ini.

Dan alangkah bagusnya kalau dalam penerbangan boleh menikmati ayam bakar seperti kat bawah ni..haha..Logik ke? Nak bakar macam mana tu? Ayam bakar ini adalah 'special' daripada air tanganku sendiri..hoho. Alangkah nikmatnya dapat makan ayam bakar atas kapal terbang..haha.



Sebelum makan kita tengok dulu episod 43-46 Project Alpha Season 2 yang dah nak hampir ke penghujung musimnya itu ;)





Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

3 comments.. read them below or add one

chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 05 June, 2010
ni kes instant cash blogging la ni ek??
good luck!
en_me en_me 08 June, 2010
sodapnyerrr.. ehehe