Makan Bola, Tidur Bola Tapi Jangan Minum Coca Cola !!

Salam.

Piala Dunia kembali lagi. Kali ni di bumi Afrika. Sejauh mana pun acara tu berlangsung, ia tetap boleh ditonton di rumah sahaja. Nasib baik ada teknologi. Tak payahlah kita ke Afrika untuk melihat manusia2 berebut bola tu..hehe. Keuntungan Astro bertambah la ye musim bola ni. Buat Astro, dah untung banyak tu silalah tingkatkan mutu servis ye! Jangan tau nak potong je ;p

Yang pastinya tagline di bawah ini akan kembali popular
Makan bola, tidur bola,minum teh tarik

Mungkin ramai yang akan makan nasi di depan TV, dan tidur juga di depan TV. Mula2 tengok bola, lama2 bola pulak tengok dia kan?

makan bola

tidur bola



Coca-cola Hina Islam



Macam2 cara mereka nak hina agama Islam kan?

Nota Ringkas : Mesti ramai Pak Afrika kat Malaysia tengah lepak kedai mamak tengok Afrika Selatan lawan Mexico kan?

{ 16 comments.. read them below or add one }

cik panadol cik panadol 12 June, 2010
hish tak patot la hina agama Islam macam tu...
boikot Coca Cola!!!
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 12 June, 2010
selamat menengok bola, dan bola tgk kamu semulaa...
huaarrrrr....ngantuknyeee
aZizoL aZizoL 12 June, 2010
minum bola xde ke???
a kl citizen a kl citizen 12 June, 2010
darwisy sokong negara mana naman?
cikgu isza cikgu isza 12 June, 2010
ada jer agenda musuh Islam ni... layan bola pun kena berpada2
n@m@n n@m@n 12 June, 2010
@cik panadol

sangat-sangat tak patut kan?
n@m@n n@m@n 12 June, 2010
@a kl citizen

negara yang menang nanti ;)
n@m@n n@m@n 12 June, 2010
@cikgu isza

yup..segalanya kena berpada, termasuklah berblog..hehe
ckLah ckLah 13 June, 2010
Nasib baik cuti...kalau tak, masuk kelas...


Okey murid-murid, baca apa yang cikgu tulis di papan hitam. Nordin Bin Hanafi, mula;
"Cikgu suka main bola, hari-hari cikgu main bole"
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 14 June, 2010
nasib baik kak ayu n hubby bukan kaki bola..

memang teruk erkk taktik org kafir hina islam ni..dasyat
n@m@n n@m@n 14 June, 2010
@ckLah

cikgu juga suka berblog, hari-hari cikgu berblog ;)
n@m@n n@m@n 14 June, 2010
@Damia Aleesya

kak ayu n hubby kan kaki photog..hehe

tula..kita kena aware la kan
- zuriey - - zuriey - 14 June, 2010
jangan minum coca-cola.. boikot barangan israel
eima eima 14 June, 2010
ahhh boring tak live pun kat astro @ TV1 ...
siaran langsung ulangan ngan siaran langsung tertunda je ... boring ...
org nk tgk yg live....