Salam.

Piala Dunia kembali lagi. Kali ni di bumi Afrika. Sejauh mana pun acara tu berlangsung, ia tetap boleh ditonton di rumah sahaja. Nasib baik ada teknologi. Tak payahlah kita ke Afrika untuk melihat manusia2 berebut bola tu..hehe. Keuntungan Astro bertambah la ye musim bola ni. Buat Astro, dah untung banyak tu silalah tingkatkan mutu servis ye! Jangan tau nak potong je ;p

Yang pastinya tagline di bawah ini akan kembali popular
Makan bola, tidur bola,minum teh tarik

Mungkin ramai yang akan makan nasi di depan TV, dan tidur juga di depan TV. Mula2 tengok bola, lama2 bola pulak tengok dia kan?

makan bola

tidur bola



Coca-cola Hina Islam



Macam2 cara mereka nak hina agama Islam kan?

Nota Ringkas : Mesti ramai Pak Afrika kat Malaysia tengah lepak kedai mamak tengok Afrika Selatan lawan Mexico kan?

16 Comments

  1. hish tak patot la hina agama Islam macam tu...
    boikot Coca Cola!!!

    ReplyDelete
  2. selamat menengok bola, dan bola tgk kamu semulaa...
    huaarrrrr....ngantuknyeee

    ReplyDelete
  3. minum bola xde ke???

    ReplyDelete
  4. darwisy sokong negara mana naman?

    ReplyDelete
  5. ada jer agenda musuh Islam ni... layan bola pun kena berpada2

    ReplyDelete
  6. @cik panadol

    sangat-sangat tak patut kan?

    ReplyDelete
  7. @a kl citizen

    negara yang menang nanti ;)

    ReplyDelete
  8. @cikgu isza

    yup..segalanya kena berpada, termasuklah berblog..hehe

    ReplyDelete
  9. Nasib baik cuti...kalau tak, masuk kelas...


    Okey murid-murid, baca apa yang cikgu tulis di papan hitam. Nordin Bin Hanafi, mula;
    "Cikgu suka main bola, hari-hari cikgu main bole"

    ReplyDelete
  10. nasib baik kak ayu n hubby bukan kaki bola..

    memang teruk erkk taktik org kafir hina islam ni..dasyat

    ReplyDelete
  11. @ckLah

    cikgu juga suka berblog, hari-hari cikgu berblog ;)

    ReplyDelete
  12. @Damia Aleesya

    kak ayu n hubby kan kaki photog..hehe

    tula..kita kena aware la kan

    ReplyDelete
  13. jangan minum coca-cola.. boikot barangan israel

    ReplyDelete
  14. ahhh boring tak live pun kat astro @ TV1 ...
    siaran langsung ulangan ngan siaran langsung tertunda je ... boring ...
    org nk tgk yg live....

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post