Salam..


Semenjak dua menjak ni blog sepi tak sempat nak mengadap laptop dan update. Hanya sempat ke blog kawan, baca dan tinggal komen je la.hehe. Sepanjang tak update, carian google banyak membantu menyumbangkan trafik.

antara penyumbang terbesar adalah pencarian lagu Shahir AF8 – Kebahagiaan Dalam Perpisahan.


Haritu check blog chekgu berada di page no 3 dalam carian google,di belakang beautifulnara.com. Tetapi beberapa hari lepas dah berjaya menewaskan blog gosip popular tu..hehe.


Seronok jugak baca cerita kawan2 tentang SEO, metatag dan macam2 lagi tu. Nak belajar jugaklah!

17 Comments

  1. hoho bagus ar..tak rugi blajar SEO ni.. bila dah pandai, senang ar nak dapat trafik.. aku pun masih blajar lagi ni..adess

    ReplyDelete
  2. tahiah kerana berjaya mengalahkan bangNara... Hehehe... Lepas Ni Mana Tau dapat Lawan Traffi Dia Pulak... Dah Baca Ke Pasal Kes Ariel Peterporn,luna maya Dan Cut Tari ???

    ReplyDelete
  3. waaaaa xrugi erk blaja SEO... sy nie S3B.. so mmg terkial2 lagi nak mengadap sume nie.. btw congrat ok..

    ReplyDelete
  4. aku menulis bukan kerna NAMAN
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. aku menulis bukan kerna NAMAN
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. SEO tu gapo? CEO tahu la :P

    ReplyDelete
  7. kalau dah pandai bab SEO ni, jangan kedekut ilmu tau... jar akak sikit.. nak gi cari2 sendiri malas lah pulak

    ReplyDelete
  8. @Fitrihadi.com

    tula..kalau master bab SEO ni best kan?hadoiii

    ReplyDelete
  9. @aReaL

    kena buat blog gosip la kot baru boleh challenge ..hee

    ReplyDelete
  10. @✿Lovillea✿

    tengah terkial jugak ni...;)

    ReplyDelete
  11. @Damia Aleesya

    iskhhh..orang lain tak kenal pon n@m@n..hehe

    ReplyDelete
  12. @chekgu BaniHassim

    n@m@n menulis kerana naman..haha

    ReplyDelete
  13. @E.L.I.Z.A

    anok beranok la tuh..hehe

    Search Engine Optimization

    ReplyDelete
  14. @a kl citizen

    dah try buat..tapi tak menjadi pon..hehe..kena tanya kak jie ni ;)

    ReplyDelete
  15. alahai...DJ pun kalah dowhhh...uwaaa.... :(

    ReplyDelete
  16. @DaHLia


    ooooo..jauh ketinggalan la ngan rat BW & ratu trafik..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post