n@m@n Tewaskan Beautiful Nara di Carian Google!

Salam..


Semenjak dua menjak ni blog sepi tak sempat nak mengadap laptop dan update. Hanya sempat ke blog kawan, baca dan tinggal komen je la.hehe. Sepanjang tak update, carian google banyak membantu menyumbangkan trafik.

antara penyumbang terbesar adalah pencarian lagu Shahir AF8 – Kebahagiaan Dalam Perpisahan.


Haritu check blog chekgu berada di page no 3 dalam carian google,di belakang beautifulnara.com. Tetapi beberapa hari lepas dah berjaya menewaskan blog gosip popular tu..hehe.


Seronok jugak baca cerita kawan2 tentang SEO, metatag dan macam2 lagi tu. Nak belajar jugaklah!

{ 17 comments.. read them below or add one }

Fitrihadi.com Fitrihadi.com 11 June, 2010
hoho bagus ar..tak rugi blajar SEO ni.. bila dah pandai, senang ar nak dapat trafik.. aku pun masih blajar lagi ni..adess
aReaL aReaL 11 June, 2010
tahiah kerana berjaya mengalahkan bangNara... Hehehe... Lepas Ni Mana Tau dapat Lawan Traffi Dia Pulak... Dah Baca Ke Pasal Kes Ariel Peterporn,luna maya Dan Cut Tari ???
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 June, 2010
waaaaa xrugi erk blaja SEO... sy nie S3B.. so mmg terkial2 lagi nak mengadap sume nie.. btw congrat ok..
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 11 June, 2010
aku menulis bukan kerna NAMAN
huhuhu
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 11 June, 2010
aku menulis bukan kerna NAMAN
huhuhu
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A 11 June, 2010
SEO tu gapo? CEO tahu la :P
a kl citizen a kl citizen 13 June, 2010
kalau dah pandai bab SEO ni, jangan kedekut ilmu tau... jar akak sikit.. nak gi cari2 sendiri malas lah pulak
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@Fitrihadi.com

tula..kalau master bab SEO ni best kan?hadoiii
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@aReaL

kena buat blog gosip la kot baru boleh challenge ..hee
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@✿Lovillea✿

tengah terkial jugak ni...;)
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@Damia Aleesya

iskhhh..orang lain tak kenal pon n@m@n..hehe
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@chekgu BaniHassim

n@m@n menulis kerana naman..haha
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@E.L.I.Z.A

anok beranok la tuh..hehe

Search Engine Optimization
n@m@n n@m@n 13 June, 2010
@a kl citizen

dah try buat..tapi tak menjadi pon..hehe..kena tanya kak jie ni ;)
DaHLia DaHLia 14 June, 2010
alahai...DJ pun kalah dowhhh...uwaaa.... :(
n@m@n n@m@n 14 June, 2010
@DaHLia


ooooo..jauh ketinggalan la ngan rat BW & ratu trafik..hehe