Cak...Cak..Cak
Kenapa tak boleh komen?

Salam..

Salah satu kesukaan Darwisy adalah bermain cak cak..Dulu dah pernah diceritakan dalam cak-cekur-udang-gamit-terkekek-kekek

Sekarang kalau dia nangis² saja nak mintak perhatian, senang je! Letak bantal depan dia dan main cak². Terus Darwisy meniarap dan senyum² bila orang main cak²..hehe. Nampak sangat buat² nangis je Darwisy ni..Bawah ni ada satu video yang sempat dirakam tapi bukan dari awal. Sebab bila nak rekod je, Darwisy nak ambil hanset tu..Kali ni sempat ambil curi-curi..hoho. Terkekek-kekek Darwisy bila main cak² ;)

video

cak aaaa!

Nota Ringkas : Ramai yang sedang 'merana' disebabkan komen blogspot ada masalah kan? Tapi blogspot tetap bukan sampah kan?hoho

Nota Tambahan : Kalau tak boleh tengok komen jugak, bolehla cuba alternatif ini..hehe (bagi mereka yang tak buat lagi la)

1. pergi ke Dashboard

2. Lepas tu disable comment moderation

Setting-->Comment-->Comment moderation-->Never

3. Kemudian Setting-->Comment-->Comment Notification Email( buh mana² emel untuk lihat komen yang diterima)

4. Pastu silalah cek emel tadi setiap masa..hehe

{ 10 comments.. read them below or add one }

cik panadol cik panadol 06 July, 2010
Darwisy saje nak manja2 tu...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 06 July, 2010
memang sangat merana...blogspot ciku cak jugok...
en_me en_me 07 July, 2010
sampah ghitewww.. ahaha
a kl citizen a kl citizen 07 July, 2010
best main2 ngan baby ...
sonata anak kancil sonata anak kancil 07 July, 2010
dah boleh komen ni.....dia main cak-cak pulok dooh
kujie kujie 07 July, 2010
ramai yg mengadu semalam...tapi masa tu blog sendiri pun ada masalah..tak ambil pusing sgt