Download Cadbury Eyesbrows Mp3(Angkat Kening)

Salam.

Iklan angkat kening oleh Cadbury ni nampaknya agak popular sekarang. Ada yang menyampah sampai cakap dah tak nak makan coklat Cadbury sebab iklan macam bodoh ni. Tetapi ada yang suka kerana iklan tu sangat kelakar. Pendapat masing² la kan? Benda subjektif.

Darwisy pun terkena penangan iklan Cadbury Eyesbrow ni..hoho. Dia dah cam muzik iklan tu. Pantang dengar je mesti terus tengok. Kalau menangis pun dia akan berhenti. Kalau tengah menyusu pun Darwisy akan berhenti nak tengok..haha. Kalau dia membelakangi TV, dengar je muzik ni terus pusing ke arah TV.



Jom kita tengok apa yang bagus sangat tentang iklan ni.




Kelakar kan? Begitu popularnya iklan ni sampaikan lily Allen pun nak tiru angkat² kening macam tu. Lagi kelakar!! Jom tengok video tersebut




Kalau nak download mp3 Eyebrows Cadbury ni boleh klik link di bawah untuk download. Boleh buat ringtone!




Link di atas tak berfungsi??hehe..Sila cuba yang di bawah pulak.


Masa Darwisy tak boleh bergerak ke sana ke sini lagi, dia boleh tengok TV dengan lama. Kadang² dekat 20 minit duduk statik je tengok TV. Macam ni gayanya dulu.




Tengok gaya kaki Darwisy..hehe..Bagi zoooommm sikit..


haha. Ada gaya tersendiri tu tengok TV.

Sekarang mana nak tengok TV lama². Asyik nak ke sana ke sini mencuba skill askarnya itu.


Nota Ringkas : Mesti Ziana Zain tercabar dengan kebolehan budak Mat Saleh dua orang tu kan?


Entri sebelum ini

{ 12 comments.. read them below or add one }

cik panadol cik panadol 28 July, 2010
iklan tu mmg kelakar...first2 tgk mmg xleh nk budget iklan apa....tp iklan tu wat sy lg suke makan Cadburry! bile mkn tu siap leh angkat2 kening mcm dlm iklan tu...

huh pengaruh iklan betol la....
darkbatman darkbatman 29 July, 2010
kalah ziana zain nt.hehe.. cadbury mmg best tp xleh mkn salu nt gumuk.ahahaa
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 29 July, 2010
ader style lah darwisy tgk TV...agak2 ikut sapa ni?? mama ke papa??
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN 29 July, 2010
anak kita pun duk giler iklan tu, siap nak tiru tapi ngan telinga2 terangkat..hahaha..
bebudak ni mudah nor ngikut kan?
hubby kata kat sek dia pun ramai bebudak dah pandai wat gitu, ada yg leh tiru sebijik2.
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ 29 July, 2010
eh x ajin kelih lg iklan tu kt tv..hehhe tp kiut la 2ore tu angkat kening..sapa k.eli terangkat² skali hahah tp ape motif cadbury nge akat kening?pening pening
nexx nexx 29 July, 2010
hehe.. iklan cadbury ni slalu wat tersenyum. Iklan lili allen tuh lagi ler wat ketawa terbahak2x... suke ....... (^___^)
LIPISLADY LIPISLADY 30 July, 2010
Assalamualaikum, chomeinya Darwisy,
pandai dia tengok iklan ti, akak lebih minat ke Darwisy dari iklan tu,,,Sallam untuk Darwisy...
LIPISLADY LIPISLADY 30 July, 2010
Chekgu, sila ke blog saya, ada award untuk chekgu...tq.
ahmad humairi ahmad humairi 30 July, 2010
salam,

nanti leh expose darwisy kat tv lak..jadik pelakon iklan...mesti laku.
ahmad humairi ahmad humairi 30 July, 2010
salam,

nanti leh expose darwisy kat tv lak..jadik pelakon iklan...mesti laku.
duta_illuzm duta_illuzm 30 July, 2010
sila upload vid anak lu wat kening camtu...

tq...!

hehe...