☻Gambar☺ Bunga Citra Lestari dan Arial Kurang Mesra di Sebuah Kereta


Satu pendedahan ekslusif yang belum mendapat liputan mana² wartawan lagi..


Jom kita terjah mana satu kereta tu!!



























takkan kereta Charade lama tuu??aissshhhh.


Intai dari sini..Tak nampak bunga pun? Eh..Ada bunga kertas..Nampak tak?


Intai dari depan tak ada jugak


Haaaaa tu diaaa!


BCL = Bunga Citra Lestari

Arial mana??? Menyorok ke?














Jumpa jugak..





hihihihihihihitam si tampuk manggis..Betul kan tajuk tu? Dua² di sebuah kereta. Kuarng mesra sebab BCL dan arial duduk berjauhan..lalala

Terima kasih kepada mak cik kantin.

********Kisah Power Rangers*********

''Susah la chekgu nak bukak ni''

''Kenapa?''

''Sebab dia Power Rangers!''


Alahai..Tak perasan masa beli kat Econsave gam ni ada gambar Power Rangers. Beli untuk budak tampal kertas dekat fail. Nak harapkan diorang beli?? Pensil pun sebatang kongsi 10 orang!!


Nak tengok bunga² yang chekgu ambl masa kat Floria Putrajaya haritu? Sila klik di sini



Entri sebelum ini

{ 12 comments.. read them below or add one }

ayaa alyy ayaa alyy 28 July, 2010
hehe. bikin suspen jep :P
suhaida shukor suhaida shukor 28 July, 2010
HAHAHA. this is so funny.. kekeke.. anyway, nuffnang klik for u =)
Hapiz Rahman Hapiz Rahman 28 July, 2010
hahaha... chekgu berjaya buat lawak dan buat suspen!! dah agak mesti ada yang kena.. aku la tue.. haha
a kl citizen a kl citizen 28 July, 2010
pandai mengenakan orang ya naman

terbaru dari saya : tidak punya makna
baincardin baincardin 28 July, 2010
ekekeke...klakor. sabo jelaa...^_^'

*Jom rileks layan HDR jap! yay! ^_^
cik panadol cik panadol 28 July, 2010
klasik gile kete tu....kete sape tu cikgu? mcm kete warga2 sekolah tu je...eh betol ke kt sekolah tu? background mcm kt sekolah...
tiha tiha 28 July, 2010
hahahah semangat jer nak tahu betul ker x..tertipu gue..hohhohuppsss salam perkenalan ..^__^

Berita terbaru dari blog saya


Release and shops
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??
duta_illuzm duta_illuzm 28 July, 2010
nice entri..chekgu katne???
diraja22 diraja22 28 July, 2010
oo cikgu lawak rupanya..
sally sally 28 July, 2010
cet! nak kena cikgu ni!
aZLiNa aZiZ aZLiNa aZiZ 28 July, 2010
hakahkah...kan betul, dah agak mesti entri hangit ni. tapi kisah power rangers tu tak hangit hokeh. ;p