Kalau bukan kerana wasiat lembu cikgu isza,ku takkan jadi penternak lembu yang berjaya!

Salam..

Cuba melunaskan hutang menjaga lembu dari blogger cikgu isza yang popular itu..hoho. Tajuk panjang pun ikut 'trademark' cikgu isza..jangan marah naaa.

hitam manis kan lembu ni?

1. Thank & link the person that gave you the cow

Terima kasih daun keladi,
lain kali kalau ada unta bolehla bagi

Terimalah pantun dua kerat tu ye cikgu isza

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..

Nama dipilih dari orang yang pernah/selalu komen. Untuk jaga lembu ni, mereka yang dipilih adalah...(pengomen yang lain akan ditag kemudian untuk tag seterusnya..hoho)

- sonata anak kancil (sebab kancil takde, bagi lembu bolehla akak eh?)
- miemiey ( dia kata kecik² dulu suka naik atas lembu..haha)
-bionic women (nama pun dah superwoman ni. Takde masalah nak jaga lembu tu) hehe
- ijat
- ahmad humairi
- cik panadol ( kalau lembu pening/sakit kepala, tak payah risau..hehe)
- maza

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
Tak pehe kawe..

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv

- layan internet ( kan blogger separa tegar! )

- gurau² dengan Darwisy dan mama Darwisy

- edit gambar

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
- Setakat ni macam takde je yang rasa pelik

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook
ade la dlm 146 je..tak berapa aktif walaupun akaun wujud dari tahun 2007

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

Tiba² keyboard hang pulak, takleh nak taip..adoiii

Terima kasih kepada cikgu isza. Kerana sekarang chekgu adalah penternak lembu yang berjaya! Siapa nak buat kenduri nanti bolehla tempah lembu² ni secara online ye. Cakap nak yang berapa kilo. Nanti lembu² akan dipos.

Bukti penternak lembu yang berjaya

Nota Ringkas : Tak berapa suka nak jawab tag..hoho. Banyak lagi hutang tag ni..lalala

6 comments.. read them below or add one

Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 18 July, 2010
haha..ader pulak koleksi gambar lembu tu..
azuan azuan 19 July, 2010
tak suka jugak jawab tag hohoo
cikgu isza cikgu isza 19 July, 2010
kemain lagi cikgu gelak guling2 di situ.. :)
Sharinginfoz Sharinginfoz 19 July, 2010
bagus ni.... ternak jangan tak ternak... biar membiak2

Coffee with nuffies
sahromnasrudin sahromnasrudin 19 July, 2010
SALAM ZIARAH..memang kacak lembu kat atas tue..buat gulai kawah pasti sodap kan huhuhuhuh
miemiey miemiey 19 July, 2010
alahai abg mawi ni tersenyum sipu ...maklumlah dah jadik penternak berjaya...hehehe

eh..bila lak saya ni suka naik lembu..gosip panas ni..hehehe...

tq bg tag ni tapi dulu mimi dah buat tau...tag ni asalnya my ipar yg buat..dah sampai sini tag ni..

buktinya ada lagi tau...http://miemieyslamzer.blogspot.com/2010/04/aku-wasiatkan-buat-korang-tersayang.html

tq abg mawi yee...;)