Kesan Piala Dunia Terhadap Pelajar

Salam..

Sebelum ini, sepanjang 2 tahun lebih mengajar Add Maths, tak pernah lagi ada pelajar² yang tidur dalam kelas kecuali CKK yang  boleh tidur walaupun sedang berdiri (jika klik jangan gelak dengan penulisan zaman dahulu kala) di tapak perhimpunan. Tu mungkin ada penyakit apa tak tahulah.

Yang di bawah ni pulak berlaku baru beberapa hari lepas. Masa di penghujung waktu sekolah, juga merupakan waktu yang paling mencabar bagi pelajar dan cikgu²nya..hoho.


Masa ni tengah ronda² tengok pelajar² membuat latihan dalam kelas. Bila pusing ke sana, tengoklah si Paul(bukan sotong peramal, juga bukan nama sebenar) ni sedang enak dibuai mimpi

'Paul..Spain dah score sebijik ni!!'

Terkejut beliau mendengar suara lunak cikgu Add Maths mengejutkannya dari mimpi indah di Afrika Selatan! Dikesatnya air liur yang meleleh membasahi kolar putih itu.

Makan Bola, Tidur Bola Tapi Jangan Minum Coca Cola !!

Nota Ringkas : Cikgu² ada yang tidur tak musim²ni?hehe

{ 21 comments.. read them below or add one }

miszati miszati 09 July, 2010
ahaha ;D penangan wc.
wahh.cekgu addmth.selute la.
sy bkal cekgu math gak.hehe.
tp lambt lg grad.bru nak masuk 2nd year.huhu
Nana Eddy Nana Eddy 09 July, 2010
mana ada... dolu tyme skola tdo jew... tak kera la tyme apa pown. tak yah WC pown... haha
kenwooi kenwooi 09 July, 2010
later sure got withdrawal symptoms =P
Sharinginfoz Sharinginfoz 09 July, 2010
hmmmmm cikgu tak mengantuk kan

Iron Baby
tqa.awesome.lagendary tqa.awesome.lagendary 09 July, 2010
@Nana Eddy
btol3.
xyah tggu WC pon.whenever.wherever.hehe
diraja22 diraja22 09 July, 2010
hari2 murid tido.. jom kita layan wc jg..
xazryx xazryx 09 July, 2010
haha .kesian budak tu berjaga mlm sbb tgk bola kn .
baincardin baincardin 09 July, 2010
Misteri alam jin...pernah terjumpa ke? heeeee....^_^'
n@m@n n@m@n 09 July, 2010
@miszati

tengok² masa posting nanti kena ngajar add maths..hoho..
n@m@n n@m@n 09 July, 2010
@Nana Eddy

macam tu ker? baru tawwww..ops ;)
n@m@n n@m@n 09 July, 2010
@Sharinginfoz

tak ngantuk takleh tido pulak..haha
n@m@n n@m@n 09 July, 2010
@xazryx

kesian kat cikgu yang nak mengajar diorang jugak..hehe
Hapiz Rahman Hapiz Rahman 10 July, 2010
hahah.. aku dulu rule je tdow time add math. amik ko dapat 7d. haha