Salam..

ya!! Ke-18 pada tahun 2002 dulu.Haha!

naman0807.blogspot.com

0807

Hari ini 08 hb 07 kan? hoho. Maka bertambah tua lah hari ini walaupun bila pakai T-Shirt kat sekolah, cikgu² lain ingatkan pelajar, rupanya chekgu naman..uhuk ( bajet awet muda..ceh!)

Tengah search gambar kek ternampaklah kek DSLR ni..NIKON lagi tuuuuu

Dan hari ini jugak Darwisy dah genap 36 minggu iaitu genap 9 bulan. Masa tengah taip ni,pukul 12.24 tengah malam, Darwisy masih lagi segar, duk ada kat tepi nak panjat² meja laptop. Tak nak tidur pulak Darwisy.




Gambar² di atas di ambil masa Darwisy genap 8 bulan..hehe..

Nota Ringkas : Selamat Hari Kejadian buat diri sendiri. Semoga semakin menjadi!

23 Comments

  1. Salam...

    Selamat hari kelahiran.. best yer muda-muda dah jadi bapa dan suami...insyaallah , semoga kebahagian , kesejahteraan dan keselamatan dirahmati Allah.....
    boleh tambah baby lagi lepas ni...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir....semoga semuanya mendapat kerahmatan dari Illahi..kiut sangat Darwisy tu..then saya mat2 minat nama Darwisy..tapi xder anak lelaki ag..huhu

    ReplyDelete
  3. aler siannya...p la sambut beseday kat jakel...si isteri sibuk nak li kain segulung t u...heheh...

    ReplyDelete
  4. kui kui kui...selamat hari jadian...

    semoga makin menjadi?? menjadi apa?? takut fiza makin membuncit jer nanti..

    suruh fiza pi belajar buat kek canon pulak..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, Tomeinya Darwisy,
    Selamat hari kelahiran,....

    ReplyDelete
  6. salam...oooo kalau tahu boleh singgah makan tengahari..

    betul ker hari jadi kamu..klu camtu happy birthday yer

    ReplyDelete
  7. @roslaini saad

    terima kasih akak..Amin!! Tambah baby ek..hehe

    ReplyDelete
  8. @BIONIC WOMEN

    TQ..Doa²lah dapat anak lelaki ;)

    ReplyDelete
  9. @.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.

    8 gulung terus kitorang beli..hoho

    ReplyDelete
  10. @Damia Aleesya

    menjadi apa yang harapkan terjadi..hehe

    tengah cari resepi ni ;)

    ReplyDelete
  11. @kak ina kl

    hehe..makan nasi ayam kampung..sedappp



    TQ ;)

    ReplyDelete
  12. salam,

    hepi besday to you...ko muda lagi naman, boleh jadi imam muda!

    ReplyDelete
  13. @ahmad humairi


    gulp..imam muda?

    setakat tok bilal muda bolehla..haha


    TQ ;)

    ReplyDelete
  14. Baru 18tahun........alaaa...tak naklah kawan dengan remaja. He..he..

    Tahniah..tahniah.....

    ReplyDelete
  15. wahh 18+8 ek bro hehe.. muda lagi tu..
    selamat igt-igt hari lahir.. :-)

    kaze pulak terbalik 7hb 8 hehe..

    ReplyDelete
  16. @ckLah

    berkawan dengan remajalah baru nampak remaja ckLah!hehe

    ReplyDelete
  17. @Kepala Bergetar

    hehe..terbalik pulak ye..TQ kaze

    ReplyDelete
  18. thanks komen kt blog..thanks bg nasihat jg..hehe..=)
    Hit My Latest Update

    ReplyDelete
  19. eh eh kita sebaya rupanya :P

    sowie, lewat wish..padahal fiza oyak doh beday awok 0807......

    kek nikon tu ado makna tuh..suh JUMP ke nikon kot :P

    ReplyDelete
  20. @e.l.i.z.@

    k.eli buke 15 tahun ko? ekeke

    TQ..TQ

    U jump i..

    i...

    i'll clap my hands..haha

    ReplyDelete
  21. happy belated besday.. baru jumpa orang yang sama tarikh lahir dengan saya dalm blogger nih.. heheheh....

    saya punya url blog pon ade 8 7..
    jom masuk.. http://since-8-july.blogspot.com
    =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post