8.8.8-Bukan sejenis jenama teh

Salam..

Cuba menjawab tag dari cikgu Dahlia a.k.a ratu trafik(jangan marah naa!). Tugas yang diberi :

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Inilah dia..daripada folder gambor sajo weh, iaitu folder gambar²!!


dan ini adalah folder ke 8, iaitu BCL


dan gambarnya..













eh silap..hehe..

Kebetulan, 08.08.08 adalah tarikh nikah chekgu.hoho. Sebenarnya minta 09.08.08, tetapi tiba² lepas tu tok imam offer tarikh 08.08.08 sebab ada kosong lagi. Ambil je la.

gambar yang sebenarnya adalah..



Mereka yang hendak dipilih mestilah yang jenis suka bergambar.

1. k.Eli
2. k.Ayu
3. baincardin
4. raisah

dan teringin tengok gambar yang disimpan mereka yang di bawah

5. cikgu isza
6. a kl citizen a.k.a cikgu normah
7. eyriqazz(beraninya tag abang GTO kita ni..hehe)
8. kak ina kl (mesti gambar masakan..hehe)


Tiba² teringat jenama teh 888 yang 'glamour' zaman dulu² tu..hehe. Sekarang dah tenggelam sedikit dengan jenama² lain.


Nota Ringkas : Kita orang Islam jangan percaya dengan 'ong' nombor² cantik ni kan?

{ 7 comments.. read them below or add one }

cikgu isza cikgu isza 06 August, 2010
erkkk... tetiba ada namaku.. sat arr.. kena belek2..
DaHLia DaHLia 06 August, 2010
woooo santeknya tarikh kawen tu...
bestlah tok imam tuuu.. :)

anyway, berzaman doh rasa tag mengetag ni kan??
baru nak buat?? ni nak denda ni..hehehe
xper, at least sudi gak buat :)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 07 August, 2010
sportingnya imam...siap offer tarikh lagi...hehe

selamat ulangtahun perkahhwenan yg ke2...semoga rumah tangga yg dibina berkekalan hingga ke syurga..

thanks tag kak ayu...alahai...lappy kak ayu tgh services..kalau guna lappy ayah damia ni, berapa kerat jer lah folder pics yg ader...nanti kak ayu buat...
Kujie Kujie 07 August, 2010
ulangtahun perkahwinan - semoga sejahtera dunia akhirat.

erk..tiba2 nk jerang air, nk wat teh o
cikcloudy cikcloudy 07 August, 2010
menarikss... lagi tertarikss.. hehe.. salam singgah
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN 08 August, 2010
selamat ulangthun perkahwinan yg ke2..
semoga terus tabah menghadapi cabaran dan dugaan dlm alam perkahwinan..semoga terus berbahagia dan dirahmati Allah..semoga terus dilimpahi rezeki..dan semoga Darwisy dapat adik ag..hehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ 14 August, 2010
wah ada tag rupanye...harus la k.eli buat..nk kena save dulu link ni nih..tidok gak xigt terus hehehhe