JUALAN METROJAYA RAYA @ Putrajaya International Convention Centre (PICC)

Salam.

Puasa baru seminggu, jualan kelengkapan raya dah mula sebelum puasa lagi. hehe..Kali ni pulak ada satu jualan besar-besaran oleh Metrojaya di PICC

Apa yang menarik? : Diskaun sehingga 80% (kenapa tak buat 100%..haha). Wow ( tiru gaya dalam cerita 3 abdul)

Percuma baucher RM30 untuk pembelian RM300 ke atas dalam satu resit dengan American Express Card, Maybankard Credit dan Debit Card.
**Limited to the first 100 Cardmembers daily. Valid for all Cards issues by Maybank and Maybank Islamic only.

Masa : 11am – 9pm.

Syarikat: METROJAYA

Sales: 18th Ogos 2010- 22 Ogos 2010

Tempat: HALL B, PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE (PICC), Dataran Gemilang, Precint 5, 62000 Putrajaya, Malaysia

BOLEH KE sini UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT

Sila bawa beg troli atau troli macam gambar kat bawah..hehe

Shopping di Langkawi, tahun 2009

Nota Ringkas : Bagi golongan berpendapatan sederhana, masa 'sale' lah boleh shopping sakan kan? hehe. Tapi jangan terlebih bajet

5 comments.. read them below or add one

eima eima 17 August, 2010
ingatkan semua en.naman beli .. huhu
bila dah tgk dekat2 baru tau tu troli langkawi ...
cik panadol cik panadol 17 August, 2010
nk g tp nk balik kg weekend ni...lom lg merasa berbuka ngn family puasa ni...
alahai...melepas la nk menderma kt metrojaya tu...

ok2 think positive...sekurang2nya duit sy tak habis melayang..yes!

p/s:pesan kt chekgu n kak fiza boleh?hehhe
tengku_fir21 tengku_fir21 17 August, 2010
hahaha..gitu ler ge shopping di haji ismail group..lalalala
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 17 August, 2010
kalau gi langkawi memang cam tu lah gayanya...bawak MIL ngan mak sendiri lagi syok....semua berebut2 nak beli...tapi kita yg tolong bayar...heheh..

p/s: kak ayu tak shopping raya lagi...tapi ayah damia kata tak pose pun shopping raya, bulan pose pun shopping raya, malam raya pun nak shopping raya, habis raya pun ada lagi shopping raya..hahahaha...
saddam saddam 17 August, 2010
wah, soping sakan dlm pix tuh...hihihi.. mase nie lah berlambak-lambak sale.. tapi jngn terpedaya..ade jugak yg kedai buat sale, tapi harga still sama je..huhu