Pemenang Header Secara Random

Salam..


Senarai² yang diterima seperti di bawah. Terima kasih kepada yang menyertainya.

  • 1-Damia Aleesya & Damia Ayunie
  • 2-mama zharfan
  • 3-daydeck86
  • 4-ApasH
  • 5-miemiey
  • 6-e.l.i.z.@
  • 7-Delima
  • 8-maszmadi
  • 9-deena awanis
  • 10-rose --{@ ibuRafiq @}--
  • 11-mamalieyna
  • 12-mawarbiru
  • 13-Farra Dhelina
  • 14-Ena
  • 15-nEa FleriDa
  • 16-Amy Syaquena
  • 17-zue @ annaleeya
  • 18-aishahumairah
  • 19-illafira
  • 20-a kl citizen

  • 21-cikgu isza
  • 22-hakimfaridzul
  • 23-Tengku Mann
  • 24-ummuabdullahsyaakir
  • 25-pak long
  • 26-@e_da
  • 27-Nana
  • 28-..nOj..
  • 29-Zaidah
  • 30-MieZa
  • 31-ibuintan
  • 32-Hanim
  • 33-sweetsal
  • 34-PINATBATE
  • 35-AROL DSHW
  • 36-encHIx laNDax
  • 37-kakngah
  • 38-ijat_asni
  • 39-CIK NANA
  • 40-Keyyah
  • 41-nickind@jungle
  • 42-nadya
  • 43-ibuintan
  • 44-☺[ai][sUmi]☺Chan
  • 45-Bapak
  • 46-Sya Isya
  • 47-Adyshariz
  • 48-soffya cik bulan
  • 49-Kie-yu
  • 50-Yiedpozi
  • 51-----yan azna----
  • 52-stormz
  • 53-aZLiNa aZiZ
  • 54-tunoor73
  • 55-nazirulhazwanws
  • 56-anin
  • 57-tiha
  • 58-shidasyakirin
  • 59-aten
  • 60-f_aRa_aINa989
  • 61-BUNGA
  • 62-LisaVsKhusairi


Oleh kerana tiada yang membuat entri, maka 3 orang tetap dipilih menggunakan random.org, di mana setiap seorang kebarangkalian nak terpilih adalah 1/62. Undian dibuat sebanyak 3 kali. Dan mereka² yang bertuah adalah




























nazirulhazwanws(tolong tinggalkan URL blog ye!)







dan tambahan satu lagi peserta yang bertuah iaitu peserta pertama,Damia Aleesya & Damia Ayunie selaku peserta yang pertama. Cepat je kak ayu ni ye..hehe

Kepada empat² nama di atas sila tinggalkan emel masing² di sini ye. Urusan seterusnya akan dibuat melalui emel.

InsyaAllah akan ada lagi next time, bila dah makin mahir sedikit buat header nanti.

{ 15 comments.. read them below or add one }

kobEj0rdan~ kobEj0rdan~ 05 August, 2010
Ya Allah! firstimenye diri saye kene cabutan bertuah, haha:)
sy ingin tujukan kemenangan ini kepada semua penyokong saya dan juga pengundi2:P

nazirulhazwanws@gmail.com

thanx chekgu!:))
Bunga Bunga 05 August, 2010
sy x der rejekila... hehe
tahniah pd pemenang smua :)
a kl citizen a kl citizen 05 August, 2010
sedih....

lain kali buat lagi ya naman

terbaru dari saya : sindrom anai-anai
n@m@n n@m@n 05 August, 2010
@kobEj0rdan~

hehe..rupanya kobEj0rdan..kenapa blogger profail takde url blog? cuba kemaskini ye..
n@m@n n@m@n 05 August, 2010
@Bunga

takpe..nanti kalau ada cuba lagi..;)
n@m@n n@m@n 05 August, 2010
@a kl citizen

insyaAllah..kalau masa banyak tiap² minggu nak buat..hehe..tapi apakan daya, nak update blog pun terkial²
darkbatman darkbatman 06 August, 2010
tahniah kepada pemenang.
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 06 August, 2010
hah???? gapo??? supo dok cayo jah...seumur hidup rasanya ni lah first time jadi 1st contestant kalau join mano2 GA atau contest...hehehe..tu lah kalau de ado rezeki gak deh...

kak ayu pun dapat hadiah header percuma kan...bagus lah...sede molek..blog kak ayu pun tak dok header lagi....buat comeyy tau...hehe

ni email...zamzarina99@yahoo.com

tima kasih...
encHIx laNDax encHIx laNDax 06 August, 2010
alaa~~x menang plak~..(ceiit..padahal x masuk)
diraja22 diraja22 06 August, 2010
xmasuk, patut xmenang gek..
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN 06 August, 2010
apsal kita xtau tentang kontest montes @GA ni...ketinggalan tuh..huhuhu
Zaidah Zaidah 06 August, 2010
tahniah kepada yang berjaya....
aZLiNa aZiZ aZLiNa aZiZ 06 August, 2010
Hohoho...terkejut saya bila baca komen n@m@n kat blog tadi. Tak sangka menang ni. Ohhh....terima kasih...terima kasih. Syukur ALHAMDULILLAH.

Kebetulan, saya memang nak cari header yang menarik sementelah masih baru belajar pasal blog ni, jadi banyak yang tak tahu.

Oh, kena buat entri ya? Hahaha...I think i miss that part but anyway, i'm the lucky one. Sungguh gembira.

Dengan penuh rendah hati, ini emel saya ya, annafisa86@yahoo.com

Terima kasih :)
sonata anak kancil sonata anak kancil 06 August, 2010
apa fasal akak tatau??? rugiiiiiinyaaaaa.........!
Ena Ena 22 August, 2010
salam..

eh! akak ke tu? nasib baik n@m@n tinggalakan msg.. kalo tak memg tak tahu la.. huhu.. mcm tak caya jek..

Thanks ye n@m@n..

nie email akak ye :

irdina2010@yahoo.co.uk