Darwisy Lebih Suka Animal Planet daripada Astro Ceria

Salam..


Hairan jugak Darwisy ni tak suka pun tengok Astro Ceria..hoho..Last² kami berdua yang suka dengan Astro Ceria terutama cerita Sid The Science Kid. ;)

Darwisy kat kampung memang leka kalau tengok binatang secara live ni, siap panggil ayaammmmm ( dengan versi tersendiri)

Kami ajar bila nampak ayam ;

'Ayaaaaammmm' - ada lenggok sedikit

Reaksi Darwisy bila tengok ayam

' Aaaaaaaaaa'-dengan lenggok yang sama..hehe

Baru² ni cubalah buka saluran Animal Planet, kot²lah dia minat

Reaksi yang pertama

Tarzan ke tu papa?

Wah..singa. Garangnya!!

wah..layan jugak ni.baring la lagi best!! Siap tunjuk² lagi kat kuda belang tuh

Dah pandai tukar channel sendiri.

Tapi tak lama tengok TV. Kejap je dia dah bosan, cari papa jugak ajak main dengan mainan dia..

Nota Ringkas : Jadi mr. mama sekarang nih ;)

0 comment... add one now