Syabas Malaysia, 8 orang pemain berjaya melawan 11 + 1

Salam..

Teruja dengan perlawanan Malaysia melawan China tadi? Bak kata pengulas, dah tiada corak permainan yang mampu ditunjukkan pasukan Malaysia, gara² kemurahan tangan pengadil perlawanan Ben Williams.

Inilah dia pemain tambahan pasukan China ;)

(Ben William) Dia ingat macho la tu bagi kad merah dan kad kuning banyak²..keh keh keh

Apa²pun syabas kepada pemain Malaysia, walaupun bermain dengan 9 orang pemain seawal minit ke 24 separuh masa pertama. Mereka masih mampu bertahan dalam perlawanan yang boleh dianggap memerlukan keajaiban untuk sekurang-kurangnya seri sekalipun.

Walaupun tewas, dikatakan Malaysia berjaya ke peringkat seterusnya bertemu Iran? Betul ke?

Nota Ringkas : Tengok² nanti ada page kat FB, ' We Hate Ben William'..hehe.

0 comment... add one now