Junjung titah patik harap diampun!






Walaupun tengah bercuti, ada tugas berbayar di bawah Urusan Seri Paduka Baginda yang perlu diselesaikan sebelum penghujung cuti sekolah ni. ;). Jadi kehidupan online yang memang dah suam² kuku tu kena simpan ke tepi dahulu. ;p

sempat lagi bermain dengan Depth of Field..keh keh keh..

Maka bermulalah hari² untuk menjadi nocturnal.

Apa kena mengena dengan tajuk entri tuuu??

Hehe..Itu adalah petikan dari lirik lagu Daulat Tuanku oleh Butterfingers. Dari album Selamat Tinggal Dunia yang sangat mantap!!

Sila tekan play kalau nak dengar


Lirik Lagu Daulat Tuanku-Butterfingers

Hujan di tengah hari

Pakai payung emas

Lumpur yang terpalit

Dayang-dayang kemas

Belajar luar negeri

Duit tak pernah cemas

Setelah ditabalkan

Jodoh dengan puteri


Party hujung minggu

Kereta BMW

Cari gebu-gebu

Teman beradu

Junjung titah patik harap di ampun

Daulat Tuanku

Perempuan zaman modern nak ayam tambatan

Ataupun anak Sultan lupa daratan

Panchung sula rejam Woi!

Aku tak gentar

Lagi suciku ini milik rakyat jelata

Junjung titah patik harap di ampun

Daulat Tuanku


Oh! Janganlah murka

Dirgahayu takkan layu

Oh! Lagu ini takkan berhenti


OK jumpa lagi di lain hari

OK cuba lagi sampai mati

OK jumpa lagi barangkali

Janganlah cemas


P/S : Keputusan model² kalendar ditangguhkan dulu ye!. Harap maklum dan harap maaf..;)

0 comment... add one now