92 uv sehari-Kelebihan Komen di Blog Yang Ada Comment Luv


Ada orang komplen kotak komen seperti intense debate bermasaalah. Tak boleh komen, lembab macam siput dan yang sewaktu dengannya. Setakat ni saya masih tiada jawapan untuk yang tu, sebab saya pakai Streamyx paling murah, tapi tiada masalah.

Antara sebab saya suka menggunakan kotak komen ni, adalah plugin comment luv yang ada. Kepentingan dia? Jom tengok


43 UV dari blog kak jie dalam sehari. Itu bukannya hasil direct link, tetapi daripada comment luv. Rupanya dari entri selamat tahun baru kak jie saya ada komen dan link dekat entri itu adalah mengenai Darwisy dan Khairul Fahmi Che Mat.


Hanya dengan tinggalkan komen, senang² je dapat trafik dari situ. Tak perlu jadi spammer dekat shoutbox menggunakan software. ;P

Nak tengok kalau dapat direct link daripada kak jie pulak?


92 UV yang saya dapat sehari, tempias menjadi antara jejaka terhangat di blog kak jie bagi tahun 2010..hehe.

Nota Ringkas : Dah lama tak update, tiba² berlagak pandai menulis entri teknikal..hehe.

2 comments.. read them below or add one

Oyong Ilham Oyong Ilham 11 October, 2016
memang blog yang memiliki form komentar commentluv memiliki kelebihan tersendiri.....
Farah Alina Farah Alina 11 October, 2016
memang bagus kan commentluv ni.. terbaiklah!