152 Jatuhan Pin Setelah 3 Tahun Tak Main Boling

بسم الله الرحمن الرحيم

Cuti panjang sempena cuti Hari Pekerja haritu cadang nak pergi jalan², tiba² masa tu juga Darwisy tak berapa nak sihat, jadi kami cancel plan asal tu nak jalan jauh². Fikir punya fikir, akhirnya ke lane bowling Alamanda jugaklah setelah lebih kurang 3 tahun tak jejak. Yang bestnya mama Darwisy belanja sebab ada hutang boling 3 tahun dulu atas sebab yang tertentu..hehe

papa pakai bola 13 ye! kata Darwisy

yeah..Balingan strike ni!!

gaya mama Darwisy seakan Shalin Zulkifli gitu..hehe

Dan scorenya ;)


N-naman
M-mrsfiza @ mama Darwisy

152 jatuhan pin sahaja dengan hanya 4 strike dan 2 spare sahaja yang mampu dibuat hari tu.Ok la kan dah 3 tahun tak membaling ni..hehe. Rekod terbaik adalah 181 jatuhan pin. Entah bila boleh dipecah rekod sendiri tu. ;p

3 tahun lepas tak silap 1 game RM5++. Sekarang dah naik RM7 untuk 1 game. Sebab tu lah saya malas main boling, mahal sangat. Baik main guli je..hehe

Lepas balik rehat, petang tu keluar ke Souq Bridge ambil angin dan bergambar sikit².


seronok pulak Darwisy..hehe

0 comment... add one now