Naman kacak?

Kadang² saya suka juga masuk web alexa, yang mana sampai sekarang saya masih tak berapa faham maksud ranking oleh alexa ini. Naik turun macam pasaran saham. ;p

Tengah digodek akaun sendiri saya ternampaklah analisa di bawah ini. Berdasarkan kefahaman saya, ia merujuk kepada keywords yang paling banyak mengenai blog in. Tapi logikkah keywords yang saya buat tanda soal tu?????hehe


Saya cubalah menggunakan khidmat google yang bijak bestari tu. Cuba mencari imej dengan keyword naman. Memang lah kacak. keh keh keh. Ini buktinya.


Tapi yang hairannya tak pernah lagi tengok keywords ini dekat analisis nuffnang mahupun blogger tu sendiri.

Arghh..Biarlah. Mungkin alexa pening barangkali. hehe. Apa²pun anak bujang di bawah ni memang kacak kan?? ;p

Aniq (kacak) Darwisy (warak)

0 comment... add one now