Mendapat panggilan telefon dari nombor² yang pelik

2,3 hari lepas handset canggih saya yang boleh memainkan DVD player tu mendapat panggilan dari no² yang pelik.

dah 3tahun usia handset ni. Tak rasa nak tukar pun lagi..hehe.

Dalam masa 1 hari, nombor² pelik ni beberapa kali menelefon saya. . Saya cuba mencari jawapannya di internet dan terjumpa forum mengenai dapat panggilan nombor² pelik ni. Kat bawah ni adalah link forum tersebut. Macam² pandangan daripada ahli² forum tersebut, pelik² pulak tu.


Anda macam mana? Pernah dapat tak? Tahu tak nombor apa sebenarnya?

Nota Ringkas : Tiba↓ teringat cerita seram Korea ke Jepun, bertajuk One Miss call

EDIT : Saya call MAXIS, tanya sama ada ni cubaan curi lain ke? Operator cakap tak mungkin sebab MAXIS ada sistem keselamatan mengelakkan line dicuri. Operator tu bagitau mungkin ada orang dari luar negara yang call. Ermm, mungkin Johnny Depp ajak berlakon kot..keh keh keh.

0 comment... add one now