Kedai Makan Best Bangi-Red Card Cafe

Bangi merupakan salah satu kawasan yang dipenuhi dengan kedai² makanan/restoran. Cakap je nak masakan apa, anda boleh la pilih mana² restoran yang best² kat Bangi ni.

Kalau nak cari restoran Western Food, salah satu daripadanya adalah Red Card Cafe yang terletak di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi. Alamatnya adalah:

Red Card Cafe, 26A Jalan 3/70,Seksyen 3 Tambahan, Bandar Baru Bangi , 43650,, 43650 Selangor, Malaysia

Secara keseluruhan, komen saya mengenai Red Card Cafe ;
1. Harga berpatutan
2. Rasa masakan memang sedap
3. Tempat bersih, sampai ke dapur saya ushar²..hehe

Cuma dari segi hiasan dalamannya agak biasa² saja. (macam hebat je tang deco² ni..ehehe). Lokasi agak tersorok pulak tu.

Antara gambar² yang sempat diambil



Untuk menu, ada bukunya, bukan pilih kat sini ye..ehehe

mama Darwisy yang baik hati nak belanja makan kat sini ;)


Dan makanan yang kami cuba pada hari tu sikit sahaja. Banyak² tak habis la kan? ;P

Nasi Lemak 2.0 RM6.90(chef recommendation)

Spagheti & Meatballs RM 10.90(chef recommendation)

Chicken Chop RM11.90

Minuman ambil satu je. Sebab biasanya kalau ambil dua memang tak habis.

Mocha Panas RM3.90

Oklah kalau sekali sekala nak makan kat luar kan?

Boleh juga tengok ulasan blogger ini ;
http://adeezroon.blogspot.com/2011/08/red-card-cafe-bandar-baru-bangi.html

Nak info lagi lanjut, sila ke :

0 comment... add one now