11/11/11-Giveaway Yanmieonline

11.11.11. Cantik tarikh ni. Jatuh hari Jumaat pulak tu. Kami diijabkabul pun pada hari Jumaat bertarikh 080808..hehe

Tadi terbaca melalui blog Denaihati mengenai giveaway Yanmieonline ni. Sebab syarat yang sangat mudah, walaupun dah last minute, cuba jugaklah. Dapat baclink daripada yanmieonline yang mempunyai alexa rank 69041 (pada tarikh 111111) pun dah cukup ok..hehe.


Saya tiada cadangan untuk layout blog yanmieonline sebab layout blog saya pun berterabur tak tersusun, takkan nak bagi cadangan kat blog orang lain pulak..hehe.

Cuma saya nak memberi cadangan untuk header je. Memandangkan tuan punya blog dah berDSLR sekarang ni, apa kata pasang tripod dan ambil gambar family mesra² gitu dan letak di header. Macam sekarang ni kan tampal². Kalau ada gambar mesra satu family baru suwwwweeet bak kata budak² sekolah yang kewl...hehe

Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

0 comment... add one now