Alif Satar Ucap Tahniah Sebab Menang Samsung Galaxy S II

Saje je tweet @alif satar bagitau lagunya membawa tuah kepada saya. Dan dibalasnya ;


Alhamdulillah. Rezeki tahun baru hijrah. Rezeki adik Darwisy.

Alhamdulillah


Rezeki birthday mama darwisy yang akan menjelang. Semuanya rezeki Allah meskipun entri saya dihantar 11 minit sebelum tarikh tamat disebabkan idea last minit saya dapat.

Entri saya nak samsung galaxy s II ini berjaya memikat hati juri.

Tapi di sebalik ucapan tahniah yang saya terima di entri pengumuman beta dan entri saya tu, saya terjumpa satu peserta yang membuat entri tak puas hati akan kemenangan entri saya itu.


Ayat ni yang paling pedih sekali..hehe

But at last, just a single song overwhelmed all of the geeks’ ability producing goods to entertain people.

Yes. I'm not a geek, i'm just an ordinary creature who belong to our creator, Allah. ( wah speaking nampak semenjak berpindah ke sekolah majoriti pelajar Cina ni..entah betul entah tidak grammar tu..hehe)

Lagu di bawah ini ke yang dimaksudkan? Saya rasa pihak beta.my dan mynewshub bukan tengok lagu ni saja je kan? Kan?

Untuk lirik sila rujuk entri saya nak samsung galaxy s II

Lagu Smartphone Seperti Kamu yang saya ubah dari lagu Alif Satar.

Terima kasih beta.my dan mynewshub. ;). Tak lupa kepada entri Canggihnya Smartphone oleh kak yan itu . Jangan letak gambar saya ye..hehe.


P/s : Kadang² kita marahkan hujan, walhal itu rezeki Allah ;)

0 comment... add one now