Saya Cuti Bersalin 3 Bulan?

on Tuesday, January 31, 2012


Cuba perhatikan ayat dengan anak panah ke 2 ;

'' rasa macam cikgu wan before ni cuti bersalin ''

Di sekolah, secara rasminya cikgu wan, nama glamour semenjak sekolah rendah oleh kawan² adalah naman, harap maklum.

Mesti tak faham kan? Jadi sila baca entri dibuang daerah. (sila klik)

Alhamdulillah, setelah 3 bulan menjadi mangsa redeployment (penempatan semula), saya ditarik balik ke sekolah sebelum ini di Daerah Sepang. Apa yang dimaksudkan pelajar saya di atas adalah tempat dia macam tak percaya yang meja yang dikosongkan selama 3 bulan bermula penghujung Ogos 2011 itu kembali dihuni cikgu Wan .)

Tempat ni kosong selama 3bulan..hehe..kini dihuni kembali (ambil gambar masa sebelum pindah haritu)

Rasa macam kelakar je ayat 'cuti bersalin ' tu. Mentang²lah 3 bulan saya tiada..hehe.

Ayat no 3 pun boleh tahan kelakarnya. Jumpa bekas pelajar tingkatan 5 tahun lepas semasa berhenti di traffic light menghala ke sekolah.


P/S : Di mana bumi dipijak, disitu langit dijunjung.

Ranking: 5
 
© Hidup Ini Suatu Pembelajaran All Rights Reserved