Hampir 12K pageviews seminggu


Fuh, baru sempat nak luangkan masa untuk blog kesayangan ni. Walaupun cuti sekolah, macam² urusan sekolah dan juga bukan sekolah kena selesaikan sebelum berkampung dan berkurung selama 2 minggu untuk Urusan Seri Paduka Baginda bermula minggu depan.

Nasib baik jugaklah pageviews tetap konsisten, itu semua sumbangan keywords yang mengena di blog ini. Jadi hasil nuffnang tetap bergerak walaupun sedikit. Sebut pasal keywords, kan best kalau hasilnya sebegini, tak update tapi pageviews cecah 12k seminggu.


Itu adalah screenshot dari blog isteri, mrsfiza.com. Walaupun tak update, tapi kerana ada penangan keywords, setiap jam ramai je pengunjung masuk.

Saya pun tak pernah merasa pageviews seminggu sebegitu walaupun banyak mengaplikasikan ilmu-ilmu SEO yang dibaca dari blog rakan-rakan. Sebaliknya tuan punya mrsfiza.com tu tak ambil kisah je pasal SEO tapi banyak je keywords yang mengena. Bolehlah saya intai² mana² keywords yang sentiasa mengena di blog mrsfiza.com. Hehehe.

P/S : Bantu saya menukarkan epal celup ini kepada Apple iPhone 5 dengan tekan +1 di entri iPhone 5 Gadjet Impian . Terima kasih ;)

Sila klik button G+ di bawah untuk bantu saya





0 comment... add one now