Vote dan Menang-29-30/12/2012

on Saturday, December 29, 2012


Contest iPhone 5 Gadget Impian hampir menemui penghujungnya setelah tarikh akhir dilanjutkan oleh tuan penganjur, Denaihati. Jadi perjuangan harus diteruskan . :)

Saya meneruskan segmen Vote dan Menang hari² yang sebelum ini sudah dijalankan di blog eyriqazz. 3 pemenang bertuah akan mendapat RM10 topup atau cash setiap seorang, setiap hari bermula 27/12/2012 hingga 31/12/12. Dan saya akan ambil alih mulai hari ini.

Ada dua tugas, klik G+1 dan vote. G+1 boleh diklik sekali sahaja manakala vote setiap hari boleh.

TUGASAN PERTAMA (untuk yang ada akaun gmail sahaja, kalau tiada terus ke tugasan kedua, jangan menipu). Kalau dah klik sebelum ni terus ke tugasan kedua.

1. Pastikan log in gmail dulu
2. Klik button G+1 di bawah, ada TIGA button G+1. Asalnya berwarna putih sekiranya belum klik. Kalau lepas log in gmail anda tengok ia berwarna putih, klik pastikan ia bertukar jadi merah dan angka bertambah.

Kalau dah tengok merah tu jangan klik pulak sebab tu maknanya anda dah tekan..hehe. Kalau nampak dah merah terus ke tugasan kedua. Klik yang mana putih sahaja ye.



Tugasan kedua

1. Register menjadi ahli Denaihati Network dengan username pilihan masing² dan emel yang sah di https://denaihati.com/wp-login.php?action=register


2. Check emel yang digunakan untuk mendaftar tadi . Ada emel dari denaihati bersama username dan password


3. Gunakan username dan passwords tersebut untuk log in di https://denaihati.com/wp-login.php.


4. Pergi ke https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda .Cari www.cikgunaman.com ,eyriqazz.com dan cheezemaz.blogspot.com dan tick. Gunakan CNTRL F untuk mudahkan mencari.


5. Klik hantar undian.


6. Kalau dah berjaya mesej seperti di bawah akan diterima.


7. Tinggalkan komen ' saya dah tekan G+1 dan vote'

___________________________________________________________________________

3 Pemenang untuk hari ini akan ditentukan melalui random.org.

Semoga berjaya!


SENARAI PESERTA.

1. Arif
2. AfiqahKnizam
3. nysa
4. twins_syaf
5. Danial
6. Farhan
7. Miecyber


Setelah membuat undian melalui sequence random.org, pemenang bertuah adalah nombor 2,6 dan 5 iaitu AfiqahKnizam, Farhan dan Danial.

Tahniah!! Sila tuntut tunai/top up anda kepada naman807@gmail.com dengan tajuk emel 'claim vote dan menang'. Kalau nak top up sila nyatakan no phone, kalau nak cash bagi no akaun.


Ranking: 5
 
© Hidup Ini Suatu Pembelajaran All Rights Reserved