Keputusan Cabutan Bertuah

on Friday, January 11, 2013



Assalamualaikum/salam sejahtera

Pertama sekali minta maaf buat peserta² cabutan bertuah menggapai gadget impian atas kelewatan membuat cabutan bertuah. Selepas contest iPhone 5 Gadget Impian tu tamat, terus berehat lama dari online lama-lama..haha. Penat woo. Tambahan pula habis je contest tu terus buka sekolah, jadi masa online terhad kepada malam sahaja. Tu pun kalau larat.

Terima kasih buat 36 peserta yang menyertai cabutan bertuah itu. Anda dah banyak membantu saya dalam contest tersebut. Terima kasih juga buat penaja iaitu mrsfiza.com, jurugambar perkahwinan, Photoshoot Murah dan Kedai Online Mrs Tuah.

Mula² sekali saya nomborkan dulu peserta² :


1. http://ceritacikika.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

2. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-mencapai-gadjet-impian.html

3. http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

4. http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

5. http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

6. http://mairasukacgl.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

7. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

8. http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

9. http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

10. http://eizza-lee-arish.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

11.http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

12.http://izza-sakura.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

13.http://www.mujadafewa.my/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

14.http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

15.http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

16.http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

17.http://seindahcerita.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-mencapai-gadjet-impian.html

18. http://24-7nay.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

19. http://pinksolution91.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

20. http://norazah-contest.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

21. http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

22. http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

23. http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

24. http://hasanahzulkifli.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

25. http://ladyfirm.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

26. http://itsmearif.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

27. http://mantopcheater.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

28. http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

29. http://www.ziefauzi.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

30. http://rahsiaduitfree.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

31. http://dielanovella.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

32. http://www.lokmanramli.my/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

33. http://pinkissweetlikeasweet.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

34. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

35. http://zhazmi.net/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian/

36. http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadget-impian.html

Cabutan dibuat menggunakan random.org kerana bila saya cuba beberapa kali memang keputusannya adalah secara rawak dan lebih cepat, kalau nak buat manual lagi makan masa.

Pemenang bertuah untuk 10 yang terawal yang akan mendapat hadiah misteri bernilai RM26.70 adalah...........

peserta ketiga


Untuk memudahkan cabutan bagi 13 hadiah berikutnya, saya susun senarai hadiah ikut nombor.

1. Photobook + Photoshoot (bonus)
2. Sesi Photoshoot di Putrajaya
3. Sesi Photoshoot di Putrajaya
4. RM40 tunai/top up
5. RM30 tunai/top up
6. RM20 tunai/top up
7. RM10 tunai/top up
8. RM10 tunai/top up
9. RM10 tunai/top up
10. Fridget Magnet USS Singapore
11. Pati Delima Gulsan
12. Pati Delima Gulsan

Dan pemenang²nya adalah.....


Set 1 = hadiah no 1, begitulah seterusnya. Tengok no masing² ye. ;0. Contohnya set 1 dimenangi oleh peserta ke 30.

Tahniah buat semua yang berjaya, yang tidak berjaya mungkin bukan rezeki anda kali ini, mungkin ada rezeki lain yang menanti. ;)

Terima kasih sekali lagi kerana membantu saya dalam contest iphone 5 gadget impian. Semoga anda dimurahkan rezeki selalu.

Buat semua pemenang, sila emel saya di cikgunaman@gmail.com dengan tajuk claim hadiah cabutan:

1.Bagi yang menang cash atau top up emelkan akaun bank beserta nama penuh atau bagi no phone sekiranya mahukan top up

2.Bagi yang menang hadiah yang perlu dipos sila emelkan nama, alamat untuk urusan pos.

3.Bagi hadiah photobook/photoshoot kita bincang melalui emel.


HADIAH YANG SUDAH DISELESAIKAN

1. RM30 peserta ke-36
2. RM20 peserta ke-23






Ranking: 5
 
© Hidup Ini Suatu Pembelajaran All Rights Reserved