Peraduan “Snap, Post & Win" ini dianjurkan oleh Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd (p1), berlangsung sehingga 15 September 2013. Sejumlah 2 unit ipad mini akan diberi kepada pemenang² setiap minggu. Yang paling penting untuk masuk peraduan ini, TIADA SEBARANG PEMBELIAN DIPERLUKAN. Untuk mengetahui cara-cara untuk menang ipad mini tersebut, sila klik pautan di bawah

Klik --> cara-cara menang ipadPeraduan tersebut adalah sempena dengan Promosi Kuota Ekstra - ForHome dan OnePlan yang baru dilancarkan.

ForHome
Pelan jalurlebar 4G p1's ForHome, telah dinobatkan sebagai Jalur Lebar Tanpa Wayar Terbaik untuk di rumah di dalam GoMobile Awards ,December 2012. Dalam promosi kali ini, ditawarkan peningkatan kuota dan juga perkhidmatan panggilan percuma seperti gambar di bawah :


Untuk maklumat lebih terperinci lagi mengenai pelan ForHome, sila klik pautan di bawah.

Klik --> Apa itu ForHome

Oneplan
Secara ringkasnya OnePlan menawarkan 3 servis, 2 modem, dengan 1 harga rendah. Sekarang dengan MiFi modem percuma + 3GB kuota tambahan setiap bulan. Pelan ini sesuai bagi mereka yang memerlukan akses internet yang laju di rumah dan juga 'on the go' (di luar rumah).


Untuk maklumat lebih terperinci lagi, sila klik pautan di bawah.

Klik --> Apa itu OnePlan

Jadi, apa lagi. Sediakan kamera dan kunjungilah kunjungan lokasi jualan P1 di seluruh negara. Sila layari p1.com.my untuk lokasi jualan P1 berhampiran anda. Mana tahu rezeki anda jadi salah seorang pemilik ipad mini dari 20 keseluruhannya.

Previous Post Next Post