Bonus Raya 2013 Dah Dapat


Bonus Raya 2013 memang sangat dinanti-nantikan tak kiralah sama ada pekerja kerajaan atau swasta. Kerana semua sudah sedia maklum, banyak perbelanjaan untuk menyambut perayaan yang akan tiba nanti. Belanja, belanja juga tapi mestilah berpada kan?


Ramai yang sudah share petikan Berita Harian yang silap baru-baru ini, mengatakan bonus hari raya akan dibayar pada 9 Ogos nanti. Macam² spekulasi berkenaan bonus ini, ada atau tidak, bila dan berapa. Semua itu banyak dibicarakan di jaringan sosial seperti facebook dan sebagainya. Ada atau tidak tu kita tunngu je la. Kalau ada , itu rezeki lebih lah..hehe

Alhamdulillah, saya dah dapat bonus raya 2013 pada 16 Julai yang lepas sebanyak RM250..hihi. Tak percaya? Tengok screenshot di bawah :


Ya. Bonus raya dari tuan Denaihati yang dermawan itu. ;). Itu adalah hadiah untuk 3 perkara yang berlainan iaitu

1. Tugasan 10 entri terbaik Denaihati
2. Claim rewards tahun lepas
3. Review muka blog Denaihati terbaru

Jadi kalau sesiapa yang ingin mendapatkan peluang mendapat bonus sebegini, sentiasalah bersama Denaihati.com. Kalau blog kita susah nak buat duit, buatlah duit dengan blog orang lain dan salah satunya adalah Denaihati.

Sekiranya tahun ini tiada bonus raya, mungkin anda boleh cuba satu peraduan untuk mendapatkan mini ipad. Ada 2 mini ipad setiap minggu untuk pemenang dan jumlah ipad yang disediakan adalah 20 buah. Kalau berminat klik pautan di bawah :

Klik --> cara-cara menang ipad

P/S : Banyak bonus disediakan di Ramadan yang mulia ini, sama²lah kita kejar bonus² tersebut.