Kuotanya Takkan Habis, Seronoknya Tak Habis-habis


Macam pantun dua rangkap pulak tajuk kali ini..hehe.

Setiap perkara ada hadnya.


Di jalanraya, ada hadlaju



Takkan ada kelajuan tanpa had iaitu infiniti

Di dalam padang, had masa permainan bola sepak hanyalah 90++ minit.

Syoknya kalau tiada had masa main..hehe

Penggunaan internet juga ada hadnya. Sampai kuota, menggelabah lah manusia² yang banyak bergantung kepada internet dalam kehidupan seharian.

Mesej yang menyakitkan hati sekiranya menggunakan pelan dengan kuota tertentu

Kalau dah habis kuota, kena tambah dengan caj berkali-kali ganda. Memang tak seronoklah dengan pelan macam ni!

Wujudkah pelan internet yang laju tanpa had kuota?


cisss..berani sungguh dia gelak macam tu!!

Tak percaya?

Sempena dengan ulangtahun kelima P1, mereka melancarkan satu Pelan Tanpa Had yang dinamakan ForHome™ Unlimited Quota


Banyak syarikat telco yang menawarkan jalur lebar dengan kelajuan tinggi. Tapi berapa banyak yang menawarkan pelan internet tanpa had kuota? Mempunyai internet yang laju tetapi ada had kuota boleh diumpamakan The Flash tidak boleh bergerak laju kerana kekangan had laju.


Jom kita tengok perbandingan pelan ForHome™ Unlimited Quota dengan telco-telco yang lain.


1) Untuk Heavy User ( Kelajuan Muat Turun 1MBps)
Klik Gambar Untuk Besarkan

2) Untuk Power User ( Kelajuan Muat Turun 2MBps)
Klik gambar untuk besarkan

Bukan itu sahaja. P1 pelan ForHome ™ juga dilengkapi dengan modem WiFi mudah alih percuma untuk perkongsian dan boleh digunakan lebih daripada satu lokasi tertutup. Hanya bawa modem desktop anda ke mana-mana sahaja dalam liputan  P1 dan anda akan dapat menikmati sambungan internet 4G yang pantas.

Dengan adanya pelan internet yang laju dengan tiada had kuota, bertambah syoklah bermain dengan internet tanpa fikirkan kuota. Seronok tak habis-habis dengan internet laju dengan kuota tak terhad, seronok dapat membuat aktiviti² atas talian seperti berikut :
  • streaming muzik dan video kegemaran
  • berkongsi fail bersaiz besar, sama ada memuat naik atau memuat turun
  • media sosial seperti facebook, instagram, twitter dan lain-lain 
  • berblogging
  • main game online
  • membeli belah online

Semuanya akan menjadi lebih seronok kerana tak perlu risau kuota internet akan habis!!

Kesimpulannya, kalau anda seorang yang perlukan internet yang laju tanpa had, bolehlah mencuba promosi ini. Sekiranya daftar online, ada rebat lagi sebanyak RM50. Untuk maklumat lebih terperinci, bolehla terjah -->Pelan Internet Tanpa Had Kuota

0 comment... add one now