Ephyra Pilihanku

Ephyra, produk minuman kesihatan yang kini sedang hangat diperkatakan di kalangan blogger. Nampaknya penggunaan blogger dalam memasarkan produk ini telah memberi impak positif kepada penjualan produk minuman Ephyra.


Apa itu Ephyra?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen yang dibungkus dalam bentuk sachet. Ia dihasilkan daripada gabungan rumusan alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Kenapa Ephyra Nak Dijadikan Pilihan?

Sudah tetntulah kerana sudah terlalu banyak maklumbalas positif mengenai keberkesanan produk Ephyra ini. Antara testimonial yang menarik hati saya adalah seperti masalah tumit kaki merekah ini.


Saya juga ada masalah tumit kaki merekah , tapi taknak tunjuk gambar..hehe. Jadi bila tengok testimonial sebegini, rasa ingin mencuba produk hebat ini semakin meninggi. Lagi-lagi ia dikatakan sangat baik untuk kesihatan kulit.


Saya sudah jumpa penyelesaian masalah kulit saya tapi untuk luaran sahaja. Jadi dengan Ephyra yang juga berkesan secara dalaman, saya pasti kesihatan kulit muka yang optimum akan tercapai InsyaAllah.


Lagi testimonial berkenaan Ephyra anda boleh lihat di RUANGAN TESTIMONIAL.

Ephyra Pilihanku


Kalau diberikan peluang sudah pastilah saya inigin mencuba produk Ephyra ini. Dan kalau benarlah ia betul² hebat seperti apa yang diperkatakan, sudah tentu Ephyra Menjadi Pilihanku!!!

Jom dengar apa kata Duta Ephyra.


Instagram EPHYRA : @ephyra2u
Facebook EPHYRA : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Website : http://www.oceanlife2u.com
Telefon : 0341417889 atau sms 019 3999 238
Email : info@oceanlife2u.com
Previous Post Next Post