Ramadan Tiba


Buffet Ramadhan Casa Ombak tajuk diberi,
Contest SEO terbaru pilihan hati.

Ramadhan, bulan penuh barakah sudah tiba, sudah tentu ramai yang sebelum ini tak sabar menanti bulan Ramadan yang dalamnya ada satu malam yang lebih baik dari seribu bulan. Moga-moga Ramadhan kali ini lebih bermakna kepada kita sebagai hambaNya. Semoga amalan-amalan kita di bulan Ramadhan diterima oleh Allah SWT.

Jom kita sama-sama memperbanyakkan ibadah di bulan mulia ini kerana pada bulan mulia ini pahalanya berganda-ganda. Dua kegembiraan untuk mereka yang berpuasa adalah ketika bersahur dan ketika berbuka. Untuk juadah berbuka masing-masing dengan cara sendiri, ada yang suka masak sendiri, ada yang nak senang dengan hanya membeli di bazar Ramadan dan tak kurang yang nak kelainan berbuka di mana-mana restauran atau hotel yang menyediakan buffet Ramadhan.

Buffet Ramadhan Casa Ombak


Bercerita tentang buffet Ramadhan, Casa Ombak, satu syarikat yang memfokuskan bidang perancang perkahwinan seperti penjagaan diri, persiapan perkahwinan, Catering & Canopy, lokasi perkahwinan dan bermacam macam lagi dibawah satu bumbung kini mengembangkan lagi perniagaan mereka dengan menyediakan buffet ramadhan.

Buffet Ramadan

Siapakah Ombak Creative?


  • Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.
  • Telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.
  • Lokasi event mereka terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.
  • Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan. Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.

Kenapa Mesti Pilih Buffet Ramadhan Casa Ombak?


1. Konsep garden yang terbuka, santai dan bersih

Secara tidak langsung, suasana sekeliling memainkan peranan dalam menentukan 'mood' makan. Sudah semestinya manusia normal iniginkan suasana yang mendamaikan, indah semasa mereka makan. Ada tak mereka yang suka makan dalama suasana yang kotor atau hiruk pikuk?

Ya, di Casa Ombak, sudah semestinya anda boleh menikmati juadah berbuka puasa dengan indah sekali. Susunatur konsep dalam tamannya mesti membuatkan anda makan dengan nikmat sekali.

2. Pelbagai Pilihan Makanan Citarasa Kampung

Di Casa Ombak, kanuter-kaunter buffetnya tersedia dengan kepelbagaian hidangan ala kampung dari pantai timur, utara dan selatan yang menyelerakan. Disamping itu, ia ditambah pula dengan pelbagai gerai masakan panas.

Mee/meehon sup terlajak sedap!!

Makanan Kelantan yang memikat rasa

Laksam istimewa Casa Ombak

Hidangan ala kampung tak lengkap tanpa kuih muih ini

Citarasa kampung sebenar dengan ulam ulaman segar dan sambal belacan

Kambing golek kegemaran ramai

3. Harga Buffet Ramadhan yang ditawarkan Casa Ombak berpatutan

Sudah semestinya harga adalah salah satu faktor penarik di mana-mana buffet ramadhan. Sudah tentu ramai yang akan memilih buffet ramadhan dengan harga yang berpatutan. Semestinya harga buffet ramadhan di Casa Ombak berpatutan dengan kualitinya.

Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )


4. Reaksi positif dari rakan rakan blogger

Sudah ramai rakan rakan blogger yang sudah merasakan sendiri betapa enak dan indahnya berbuka secara santai di banglo Casa Ombak. Antara reaksi reaksi tersebut datangnya dari 3 blogger yang memang hebat berkenaan citarasa makan-makan ini :

Jom baca kata pakar di Shakiddo.com

Baca lagi di Xpolarasa.my

Reaksi penuh di blog Eyriqazz.com

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak


Untuk memudahkan anda semua, peta lokasi bagi Buffet Ramadhan Casa Ombak adalah seperti dalam gambar ini :


Semoga ibadah puasa kita tahun ni diterima oleh Allah. Kepada sesiapa yang mencari buffet ramadhan tu, bolehla mencuba Buffet Ramadhan Casa Ombak ye.

Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat. Jadi bagi sesiapa yang tengah mencari buffet Ramadhan untuk berbuka puasa bersama keluarga ataupun untuk syarikat, boleh boleh hubungi Casa Ombak segera ditalian:

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Mencari kayu hingga ke hutan,
Untuk diukir menjadi tombak,
Buffet berkualiti harga berpatutan,
Pasti tak menyesal di Casa Ombak


Nota : Gambar-gambar diambil dari blog Ombak Creative, Anarm.net dan Shakiddo.com dan diedit sedikit oleh saya.
Previous Post Next Post