http://ho.lazada.com.my/SH1d1P

YA!!

16 Julai ni pastikana anda melawat website lazada kerana mereka akan mengadakan jualan raya dengan diskaun besar-besaran sehingga 92%.16 Julai 2014 ni Lazada akan launch sale besar-besaran iaitu SUPER RAYA SALE.

Antara maklumat berkenaan jualan tersebut :

1. Super Raya adalah jualan ekslusif satu hari SAHAJA pada 16 July 2014.

2. Diskaun sehingga 92% untuk semua barangan raya dari langsir raya baru, baju raya baru, bakeware untuk buat cookie raya baru, dan lain-lain..

3. Apa yang menarik di Jualan Lazada Super Raya ?:

-> Home & Living Sale - RM77 & ke bawah

->Home Appliances - RM99 & ke bawah
http://www.lazada.com.my/shop-home-appliances/

-> DISKAUN HEBAT ke atas Gajet Samsung
http://www.lazada.com.my/samsung

-> Baju-baju Raya


4. Juga akan diadakan online game Wheel of Raya (lebih kurang macam Roda Impian) dan menangi hadiah termasuk cash voucher RM100 untuk mendapatkan lebih banyak diskaun. Sila rujuk facebook rasmi Lazada di http://www.facebook.com/LazadaMalaysia.

http://www.lazada.com.my/wheel-of-raya

Jadi buat apa bersusah susah memandu kereta, berjam-jam mencari parking untuk mencari kelegkapan raya di gedung-gedung atau supermarket? Hanya pastikan internet anda berfungsi dengan baik pada 16 Julai 2014, iaitu pada hari rabu ini. Jangan lepaskan peluang membeli belah di Lazada Super Raya Sale!

EDIT--> Berita baik. Tempoh Jualan Super Raya dilanjutkan sehari sampailah tengah malam ini. Jom mula shopping dengan tekan banner kat bawah ni yang akan bawa anda ke web Lazada. ;)

Lazada Malaysia
Previous Post Next Post