Jualan Terbesar Asia Tenggara

Beberapa minit lagi Lazada akan menggemparkan dunia maya Revolusi Online - penjualan terbesar tahun ini di Asia Tenggara. Bermula pada 11 November 2014 Lazada akan menawarkan anda jualan menarik, diskaun dan promosi di bawah satu anjung digital.

Sepanjang jualan Revolusi Online akan diadakan jualan mega dan juga jualan kilat setiap jam 11:00pagi-11:00malam, dengan diskaun sehingga 82%. Menambah keseronokan di atas, Lazada akan memberikan 3 pasang tiket penerbangan Air Asia ke atas 3 pembeli terbanyak pada 11 November. Pemenang bertuah boleh memilih untuk terbang ke Koh Samui, Bandung, atau Kemboja secara percuma.

Membeli Belah Dengan Senang dan Pantas

Lazada juga menjadikan pengalaman membeli-belah anda suatu perjalanan yang mudah dengan menawarkan pengalaman membeli-belah yang pantas, selamat dan seiring dengan keinginan pembeli. Pembeli yang senantiasa bergerak dan sibuk boleh mengakses pengalaman membeli-belah bertaraf dunia melalui telefon, menggunakan aplikasi atau laman web mudahalih.

REVOLUSI ONLINE: TAWARAN HARIAN LAZADA


Tawaran harian yang tiada tandingan, akan bersambung pada 12 November dengan pengalaman membeli-belah online secara mudah yang muktamad, tiada tempat yang lebih hebat untuk berada di atas talian selain daripada Lazada.

  • MasterCard Monday – Nikmatilah 10% diskaun bila anda membuat bayaran meggunakan MasterCard
  • Trendy Tuesday– Carilah tawaran untuk barangan terlaris dalam kategori Fesyen, Barangan Rumah dan Jam Tangan
  • WOW Wednesday – Keterujaan yang maksimum dengan diskaun sampai 70% pada barang jualan terlaris bila anda membeli mengunakan aplikasi mobil Lazada.
  • Tech Thursday – Jadilah pakar teknologi dengan koleksi terbaru alat-alat dan inovasi teknologi terbaru.
  • Flashsale Friday – Jari-jemari terpantas setiap Jumaat pertama untuk mengakses tawaran-tawaran yang terhad. Sedia, ambil posisi, klik!
  • Wireless Weekends – Jimat duit setiap hujung minggu dengan jualan murah menerusi aplikai mobil untuk kategori Kamera.

Untuk ketenanga nminda dan kemudahan, Lazada menawarkan rangkaian penghantaran barangan yang paling luas dan pilihan untuk membayar setelah barangan diterima (COD). Para pembeli di seluruh Malaysia boleh membeli-belah dan membayar setelah barangan diterima.Selain itu, pelanggan Citibank di kawasan Lembah Klang juga boleh menggunakan Citipoints mereka.

Dapatkan Potongan RM25

Dengan setiap pembelian RM150 dan ke atas, anda layak menndapatkan lagi potongan harga sebanya RM25. Caranya, semasa checkout tekan button use vouchet dan masukkan kod ShopLaz11.11 . Syaratnya pembelian anda mestilah sekurangnya RM150

Apa lagi?

Jom tengok² barang yang anda boleh beli dengan harga runtuh dengan tekan banner di bawah yanag akan bawa anda ke laman web promosi tersebut :


Lazada Malaysia
Previous Post Next Post