Repair Laptop dan PC di Putrajaya

Bagi penduduk Putrajaya dan sekitarnya, adakah laptop anda rosak? Perlahan? Banyak virus yang mengganggu prestasi laptop anda? Nak format tapi tak pandai?

Sudah tentu perkara perkara sebegitu akan menyukarkan kehidupan seharian anda lebih lebih lagi kepada mereka yang bergantung dengan laptop untuk kerja seharian mereka.

Baikpulih laptop sekitar Putrajaya.


Saya rekemenkan kawan saya ni yang memang kerjanya programmer dan menmbuat servis baiki laptop secara sambilan. Memang sangat berpuas hati dengan servisnya. Dia akan cari sampai dapat apa masalah laptop tersebut dan cuba minimumkan kos servis dengan memberi beberapa pilihan barang mengikut kualiti.

Apa apa pun anda boleh contact :

Hariz
0195595765.

Saya sertakan sedikit gambar gambar semasa beliau tengah repair laptop saya.













5 comments.. read them below or add one

akubiomed akubiomed 16 November, 2015
Biasanya servis sendiri dirumah dan kalau ada barang boleh tukar sendiri.
cikgu naman cikgu naman 17 November, 2015
kalau ada kemahiran itu lebih baik

kalau takda jangan jadi macam tikus membaiki labu..hehe
Dewi Aja Dewi Aja 31 January, 2016
Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
musadun musadun 06 February, 2016
paling best kalau masa dia repair tu, kita tengok dan boleh tanya lepas tu boleh belajar sikit-sikit..
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 06 April, 2016
Kalau masalah laptop dan pc ni memang bagi pada adik ipar saja, sebab ni memang kegemaran dia